Vászon táska a mindennapokra

Bordó, virágos vászon táska

Nagyon fontosnak tartjuk környezetünk védelmét, ezért kezdtünk el vászon táskákat is készíteni. Mostantól a mindennapokban a nylon táska helyett használj te is ilyen vászontáskát, hogy ezzel is óvd környezetet, hiszen kevesebb szemetet termelsz és nem terheled a környezetet a nehezen lebomló nylon táskákkal.

Bordó és virágos erős vászonból készítettem a táskát, amit egy vékonyabb bordó vászonnal béleltem, hogy még tartósabb legyen.
A másik táska farmervászonból készült, applikált virág díszítéssel.
A táska hosszú fülekkel készült ezért vállon is kényelmesen hordható. A fülek vetex-szel megerősítve készültek, hogy sokáig használhasd 🙂
A jobb pakolhatóság érdekében a táska alja talpalt.
A teteje egy gombbal záródik.
Ha más színben szeretnéd kérni, írj nekünk és egyeztetünk 🙂

Egy ilyen praktikus táska remek ajándék minden alkalomra, legyen az anyák napja, nőnap, születésnap, névnap vagy karácsony! Minden darabot, gondos munkával készítek, így igazán egyedi és különleges ajándékkal lepheted meg szerettedet!
Ha egyedi ajándékot keresel, amivel biztosan sikerül örömet szerezned, akkor ez a táska biztosan jó választás :-)! Színben hozzá illő neszesszerrel is rendelhető.
Mérete: 37x40x6 cm, a fül 58 cm hosszú
Anyaga: vászon
Tisztítása: 30 °C-on, kézzel vagy gépben kímélő mosással mosható, szárítógép használata nem ajánlott, közepes hőfokon vasalható

Comments are closed.

Facebook Like Button for Dummies