Vásárlási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Megrendelése leadásával a vásárló elfogadja az alábbiakban megfogalmazott általános szerződési és felhasználási feltételeket.

A kedvesajandek.hu honlapon a feltüntetett árak Forintban értendők és az ÁFÁ-t tartalmazzák! Az árak kizárólag a honlapon leadott rendelésekre vonatkoznak, egyéb értékesítési felületen nem érvényesek!

Vásárlási szándékát jelezheti felénk e-mail-ben, vagy a termék oldalán található „Kosárhoz ad” ikonra kattintva. Ez utóbbi esetben a menüben és az oldal jobb felső sarkában található “Kosár”-ra kattintva tudja véglegesíteni megrendelését. Megrendelését a leadástól számított 24 órán belül tudja visszamondani e-mail-ben (ezt kizárólag arról az e-mail címről fogadjuk el, melyről a megrendelés érkezett). Telefonon szívesen adunk információt és válaszolunk a kérdésekre, azonban megrendelést nem áll módunkban felvenni.

A weboldalunkon található termékek egyediek. A megrendelt termék az oldalon található képpel azonos, viszont kisebb eltérés az egyedi gyártásból kifolyólag, értelemszerűen előfordulhat. A feltüntetett árak az adott termék bruttó árai, melyek a szállítási költséget nem tartalmazzák (a szállítási módokról egy későbbi menüpontban olvashat). Amennyiben több terméket is szeretne vásárolni, az elkészítés több időt vesz igénybe. Ebben az esetben a megrendelés teljesítését, szállítási határidejét illetően egyeztetés szükséges (akár telefonon keresztül, akár e-mail-ben). Mivel kézzel készülnek termékeink, előfordulhat, hogy több, ugyanolyan típusú darab megrendelése esetén a termékekben némi eltérés található.

Megrendelés

A megrendeléseket a beérkezés sorrendjében dolgozzuk fel. A megrendelt termék elkészítését és postázását három hét határidővel vállaljuk. Amennyiben több terméket rendel és a szállítási idő ettől eltér, azt telefonon, vagy e-mailben egyeztetjük Önnel. Amennyiben ez a határidő nem felel meg Önnek, 1500.- Ft/termék felár mellett vállaljuk a 3 héten belüli teljesítést is. Amennyiben ez nem felel meg Önnek, dönthet úgy, hogy eláll a rendeléstől; ebben az esetben a rendelését – minden feltétel nélkül – töröljük a rendszerből.

Rendelés menete:

1. Kiválasztja a terméket.

2. A termék fotója és leírása alatt kiválasztja a darabszámot, majd a „kosárhoz ad” ikonra kattintva kosárba teszi a terméket. Ezután az oldal jobb oldalán felül található Kosár megtekintése menüpontra kattintva tudja megnézni kosara tartalmát, majd a „Pénztárhoz” feliratra kattintva tudja megadni a rendeléshez szükséges adatokat. Az adatokat hiánytalanul és valós adatokkal kérjük kitölteni. Itt tudja megadni azt is, hogy milyen névvel szeretné kérni a terméket. Megrendelés folytatása gombra kattintva véglegesítheti megrendelését miután ellenőrizte a megadott adatokat. A megrendeléskor feltüntetett szállítási díj, banki átutalásos fizetési mód esetén érvényes. Amennyiben postai utánvéttel kíván fizetni, akkor a megjelölt szállítási költségen felül, az utánvét teljes összege Önt terheli. Elállási szándékát innentől számított 24 órán belül jelezheti felénk, ha ez nem történik meg, teljesítjük a rendelést.

3. Megrendelését e-mail-ben igazoljuk vissza, ekkor kerül egyeztetésre a kiválasztott termék, darabszáma, a termék bruttó ára, a szállítási költség illetve a számlázási-, szállítási cím.

Amennyiben az utánvétes fizetési módot választja, külön e-mailben jelezzük a postaköltséget a posta 2016. január 1-től érvényes díjszabása alapján.

Fizetési feltételek

A vételár megfizetésének lehetőségei belföldi vásárlás esetén:

 Kétféle fizetési mód közül választhat:

– banki átutalás a kedvesajandek.hu bankszámlájára:

Veres Róbert e.v.; K&H Bank. Zrt. 10400528-86755474-80871000

Az előre utalásnál (vagy számlára történő befizetés): rendelés leadását követően kapott visszaigazoló e-mailben szerepelnek az utaláshoz szükséges adatok. A megrendeléskor feltüntetett szállítási díj, banki átutalásos fizetési mód és 1 darab termék rendelése esetén érvényes. Amennyiben több terméket rendel, a rendelést követő két napon belül visszaigazoljuk a pontos szállítási díjat és a teljes utalandó összeget. Az átutalás beérkezésekor e-mailben értesítjük!

– utánvétellel, amikor a termék kézhezvételekor a postásnak fizeti ki a vételárat, de ekkor a szállítási költség magasabb. A megrendeléskor feltüntetett szállítási díj, banki átutalásos fizetési mód és 1 darab termék rendelése esetén érvényes. Amennyiben postai utánvéttel kíván fizetni, akkor a megjelölt szállítási költségen felül, az utánvét teljes összege Önt terheli.

Utánvét esetén a Magyar Posta Zrt. díjszabása az irányadó. Ennek díja minimum 1.950 Ft. Az utánvét díját a csomag súlya és a benne lévő termék ára határozza meg.  Lásd: Magyar Posta Zrt díjszabás táblázat 2016. január 1-től!   Ez az összeg a megrendelőt terheli, és a postát illeti.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Elállás joga

A megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül . A megrendelt termék átvételének napjától számított 14 naptári napon belül a vevő élhet elállási jogával. Ez nem vonatkozik az egyedi igény szerint készített, így egyedi névvel ellátott termékekre! Amennyiben, nem egyedi termék esetében a vevő eláll vásárlási szándékától a kedvesajandek.hu üzemeltetője, Veres Róbert e.v. köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli. Elállás esetén a terméket sérülésmentes állapotban köteles a vevő visszajuttatni a gyártónak.
Jelen dokumentumban nem szabályozott kérdésekkel kapcsolatban lásd:

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet

 

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg. Elállási szándékát a termék kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül teheti meg.
Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelme a 8 munkanap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.
A SÉRTETLEN, EREDETI ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐ terméket juttassa vissza cégünk címére: Veres Róbert e.v. 3214 Nagyréde, Atkári út 18.  A visszaküldéssel kapcsolatosan felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli!
Visszaküldött termék esetén, a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése a vásárlót terheli. A termék visszaküldését követő harminc napon belül annak rendeléskor kifizetett árát a megadott számlaszámra visszautaljuk. Kizárólag méret-, anyag-, varráshibás terméket áll módunkban visszavenni, vagy cserélni. A nem rendeltetésszerűen használt termékre a visszavásárlás nem vonatkozik.  A szállításból eredő sérülésért, károkért felelősséget nem vállalunk.

Üzemeltetői adatok
• Cégnév: Veres Róbert egyéni vállalkozó
• Székhely: 3214 Nagyréde, Atkári út 18.
• Adószám: 66085788-1-30
• Nyilvántartási szám: 31578689
• Szerződés nyelve: magyar
• Elérhetőség: kedvesajandek@gmail.com
• Telefon: 06 70 771 3701
Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre: A kedvesajandek.hu oldalon jelenleg megtalálható termékek.

 

Szállítással kapcsolatos információk:

Gyöngyösön és Nagyrédén személyesen  is átvehető a rendelt termék.

Egyéb esetben postai úton történik a választott termék leszállítása a Magyar Postán keresztül, a Magyar Posta Zrt. 2016. január 1-től érvényes díjszabása lapján. A megrendelt termékek ajánlott postai levélként vagy csomagként kerülnek kiküldésre a termék súlyától függően. A posta kézbesítési ideje belföldön: 3-5 munkanap.

Szállítási díjak:

A megrendeléskor feltüntetett szállítási díj, banki átutalásos fizetési mód esetén érvényes. Amennyiben postai utánvéttel kíván fizetni, akkor a megjelölt szállítási költségen felül, az utánvét teljes összege Önt terheli. Ennek díjáról az alábbiakban megjelölt táblázatban tájékozódhat! A Magyarországon belüli szállítás a Magyar Postán keresztül történik. Ennek díjai követik a Magyar Posta 2016. január 1-jén hatályba lépett díjszabását, melyek Forintban értendők.

Lásd: Magyar Posta Zrt. díjszabás táblázat

Garancia

A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra, ezért kérjük figyelmesen olvassa el a mosásra vonatkozó használati útmutatót.
Kizárólag méret-, anyag-, varráshibás terméket áll módunkban visszavenni, vagy cserélni. Termékprobléma esetén, amennyiben egyedi, névvel ellátott termékről van szó, csak a cserére van lehetőség, árát nem tudjuk megtéríteni. Ezért rendelésekor kérjük ezt vegye figyelembe. Megértését köszönjük!
A problémás terméket juttassa vissza cégünk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli!

Adatkezelés

A kedvesajandek.hu oldal használata során rendelkezésünkre bocsátott személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át. Ez alól kivételt képeznek a Magyar Posta részére továbbított szállítási adatok, melyek nélkül a rendelés teljesítése nem kivitelezhető.
A megrendelt termékről számla készül, melynek tárolása a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig tárolásra kerül.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A kedvesajandek.hu honlapon bemutatott és olvasható képek és tartalom Veres Róbert egyéni vállalkozó tulajdonát képezik. Ezek közzététele és bármilyen irányú felhasználása csak Veres Róbert e.v. írásos beleegyezésével és a hivatkozás megjelenítésével lehetséges. Ezek megléte nélkül az ilyen tevékenység feljelentést von maga után.

A kedvesajandek.hu honlap működtetője, Veres Róbert e.v. az ügyfél-regisztrációkor megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeli, harmadik fél számára azt át nem adja. Az adatvédelmi elveink kialakításakor figyelembe vettük az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során. A feliratkozás egyetlen kattintással bármikor megszüntethető bármelyik a kedvesajandek.hu honlap által küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással.

A kedvesajandek.hu weboldalain kezdeményezett feliratkozás, illetve vásárlás egyben a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a felhasználó előzetes hozzájárulását a cég adatbázisába való felvételhez, illetve elektronikus levelek fogadásához, melyek a cég weboldalainak bármelyikétől érkezhetnek, és bizonyos esetekben reklámot is tartalmazhatnak.

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Facebook Like Button for Dummies