Névre szóló hímzett, unikornisos minky takaró szundikendővelNévre szóló minky takaró

A babatakaró egyik oldala nagyon puha és meleg minky anyagból készült, a másik pamutvászon. A takaró a kért névvel hímezve készül, a hímzés a minky anyagra kerül, a bal felső sarokba. Ha máshogyan szeretnéd, hívj és egyeztetünk 🙂
Igény szerint más színben, más mintával és más méretben is kérhető! Hívj, és egyeztetünk:-)!
Igény szerint bélelve is kérhető!

A takaróhoz egy címkés kendő, szundikendő is készült ami nagy örömet okoz a babák számára, sokáig el tudnak játszani a színes szalagokkal. Nagyobb korban bölcsiseknek, ovisoknak remek alvós válik belőle 🙂 <3 Babatakaró mérete: 75x100 cm Gyerektakaró mérete: 100x130 cm Felnőtt takaró mérete: 140x200 cm Szundikendő mérete: 25x25 cm + a színes szalagok A névre szóló takaró esetén a feltüntetett ár 6 betűig érvényes! 6 betű fölött, betűnként 250.- Ft/betű kerül felszámításra!!

Egy névre szóló takaró remek ajándék minden alkalomra, legyen az babalátogató, névnap, születésnap, gyereknap, karácsony vagy keresztelő! Minden darabot, gondos munkával készítek, így igazán egyedi és különleges ajándékkal lepheted meg szerettedet!
Ha egyedi ajándékot keresel, amivel biztosan sikerül örömet szerezned, akkor ez a takaró biztosan jó választás :-)!

Anyaga: minky és pamutvászon
Tisztítása: 30 °C-on, kézzel vagy gépben kímélő mosással mosható, szárítógép használata nem ajánlott, nem vasalható, mert a minky anyagról vasalás hatására eltűnnek a kis domborulatok.

Comments are closed.

Facebook Like Button for Dummies