Gyerek “kényelem” babzsákfotelGyerek “kényelem” babzsákfotel
Szeretnél örömet okozni gyermekeidnek? Ajándékozd meg őket egy nagyon kényelmes babzsákfotellel! Ne habozz! Rendeld meg most!
Ez a gyerek méretű babzsákfotel igazán remek választás! A legkényelmesebb forma minden babzsák közül. Mérete miatt igazán kényelmes fotelként, de elfektetve ágyként is használható, igazán pihentető kényelmet nyújt.
A babzsákfotel egy cipzáros belső huzatból és egy hosszabb cipzáros külső huzatból áll. A belső huzatban hosszabb idő elteltével, szükség lehet a töltőanyag pótlására, ami a cipzáron keresztül megoldható. A belső huzat erős vászon anyagból készült, ami biztosítja a termék tartósságát!
A külső huzat levehető, mosható. A külső huzat lehet rugalmas vászon vagy munkaruha vászon, ami nagyon sokféle színben elérhető és ezek az erős anyagok biztosítják a babzsákfotelek tartósságát.
Ha kérdésed van keress minket elérhetőségeinken!
Megrendeléshez a részleteket itt találod!

Mérete: 70×100 cm
Anyaga: rugalmas vászon, vagy munkaruha vászon
Töltőanyag: 100 % polisztirol gyöngy
Tisztítása: a külső huzat 40 °C-on, mosógépben mosható, vasalni közepes hőfokon a fonákoldalról szabad! Mosáskor színfogó kendő használata javasolt az eredeti színek megőrzése érdekében.

Comments are closed.

Facebook Like Button for Dummies