adventi-naptar-konzervdobozokbol

Adventi naptár konzervdobozokból

Év közben gyűjtögettem a kiürült konzervdobozokat és most újrahasznosítottam egy párat. Szerintem csodaszép lett 🙂 Maradék anyagok és szalagok felhasználásával… Continue reading »

mezes-keksz-sutipecsethez

Mézes keksz sütipecséthez – csodaszép és nagyon finom!

Nálunk az ünnepi készülődés elengedhetetlen része a közös sütés a gyerekekkel. Eddig a mézeskalács volt az első számú kedvenc, ám… Continue reading »

DSCF7376

Farmerdzseki újrahasznosítva

Ki ne dobd!! 🙂 Most éppen egy megunt, már nem használt farmerdzseki kelt új életre. Az átalakítás tényleg csak fél… Continue reading »

Egy kiságy új élete..

Általában eladjuk a gyerekeknek feleslegessé vált dolgait. Amikor kicsi lányunk kinőtte a kiságyát, már tudtuk, hogy ez a kiságy bizony… Continue reading »

Szülinapos öröknaptár

Szülinapos öröknaptár az oviba

A kisfiam ovis csoportjába készítettem ezt a szülinapos öröknaptárt fali dekorációnak. Szerettem volna egy olyan szülinapos öröknaptárt alkotni, ami felkelti… Continue reading »

Karácsonyi ajtódísz

Karácsonyi ajtódísz tobozból

Nálunk már elkezdődött az ünnepi készülődés. A saját készítésű díszek segítenek a karácsonyi hangulat megteremtésében. Az őszi kirándulások alkalmával szedett… Continue reading »

adventi naptár1

Ötletek adventi naptár készítéséhez

Tapasztalatom szerint, abban a családban ahol gyerekek vannak nem hiányozhat az adventi naptár. Nálatok van már? Vásároltad vagy te készítetted?

Levi takaró+párna szett

Takaró és párna szett ajándékba

Igazán remek ajándék minden alkalomra! Kitűnő választás ha keresztelőre, születésnapra, névnapra, karácsonyra vagy gyereknapra keresel ajándékot. Biztosan nagy sikert arat… Continue reading »

asztali tolltartó

Asztali tolltartó készítése

Készítsetek otthon asztali tolltartót újrahasznosítható anyagokból Szeretnéd olcsóbban kihozni a tanévkezdést? Ebben szeretnék segíteni néhány egyszerű, gyerekekkel is elkészíthető ötlettel,… Continue reading »

konzervdoboz újrahasznosítása

Konzervdoboz újrahasznosítása

Kreatív újrahasznosítás Nem titkolom, hogy az kreatív újrahasznosítás területén a kedvenc alapanyagom a konzervdoboz. Talán az egyik legsokoldalúbban felhasználható dolog,… Continue reading »

Facebook Like Button for Dummies